Vydejte se na Journey to the Savage Planet
Journey to the Savage Planet Novinka Vydejte se na Journey to the Savage Planet

Vydejte se na Journey to the Savage Planet

Michal Jonáš

Michal Jonáš

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Průzkum vzdálené planety v nové sci-fi adventuře právě začíná.

Reklama

Vítejte v našem vesmírném programu Pioneer společnosti Kindred Aerospace milý rekrute! Děkujeme, že jste se dobrovolně přihlásili do naší průzkumné výpravy, v níž bude vaším úkolem zjistit, jestli je vzdálená planeta AR-Y 26, která by měla být podle sond příznivá pro život, skutečně obyvatelná lidskou kolonií. Vaše cesta na divokou planetu může hnedle začít! Nemáme pro vás sice skoro žádné vybavení a vy zase nemáte zkušenosti s vesmírnými výpravami, ale to vůbec nevadí, však si nějak poradíte.

Journey to the Savage Planet je dnes vydaná humorná vesmírná sci-fi adventura z pohledu první osoby asi na 12-15 hodin hraní (tak ji dohráli recenzenti) od studia Typhoon Games z kanadského Montrealu, jež si založili bývalí zkušení zaměstnanci montrealských poboček EA, Ubisoftu a Warner Bros Games v roce 2017. Nyní již ale patří pod interaktivní divizi Google, které šéfuje Jade Raymond, jež se dříve proslavila hezkou tvářičkou jako producentka v Ubisoftu Toronto.

 

Vydejte se na Journey to the Savage Planet

 

Pro studio, jež má necelých 30 pracovníků, je Journey to the Savage Planet jejich prvotinou, kterou s pomocí distributora 505 Games dnes vydali v elektronické verzi na PC (Epic Games Store), PS4 a X1. Krabicové varianty vyjdou jen na konzole za tři dny, stojí necelých 7 stovek a můžete si je předobjednat na Xzone.cz. Journey to the Savage Planet lze hrát sólo či kooperativně ve dvojici přes internet. Na své výpravě se zabýváte objevováním a popisováním různých místních forem fauny i flóry, přičemž setkání s nimi také nemusíte přežít.

Na začátku výpravy toho od Kindred Aerospace moc nemáte, takže přijde vhod možnost výroby široké škály zbraní a nástrojů na vaší 3D tiskárně z různého nalezeného haraburdí. Hra disponuje jednodušší veselou a barevnou grafikou, planeta AR-Y 26 nabízí 4 rozmanité biomy, jež obývá více než 30 roztodivných mimozemských živočichů. Journey to the Savage Planet je vesměs velmi chválená, když v recenzích dostává sedmičky a osmičky.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Zs7ksfT1AD0&feature=emb_logo[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama