Vyfoť screenshot pomocí NVIDIA Ansel a vyhraj monitor Acer Predator 4K G-SYNC
Soutěž Novinka Vyfoť screenshot pomocí NVIDIA Ansel a vyhraj monitor Acer Predator 4K G-SYNC

Vyfoť screenshot pomocí NVIDIA Ansel a vyhraj monitor Acer Predator 4K G-SYNC

Redakce

Redakce

17
Platformy Windows PC

Stačí poslat screenshot ze hry zachycený moderní technologií NVIDIA Ansel.

Reklama

Ve spolupráci s českou pobočkou společnosti NVIDIA jsme si pro vás na Zingu připravili soutěž o nabušený herní monitor Acer Predator 4K G-SYNC, který se chlubí rozlišení 4K, obnovovací frekvencí 144 Hz, odezvou 1m a technologií G-SYNC pro maximální plynulost obrazu. Abyste se soutěže mohli zúčastnit, musíte si zahrát jednu z her podporující NVIDIA Ansel a popustit uzdu své fantazii.

Technologii NVIDIA Ansel podporuje celá řada her. Například Hellblade: Senua's Sacrifice, Kingdom Come: Deliverance, Mass Effect Andromeda, Nioh, Dishonored 2, For Honor, Frostpunk, Watch Dogs 2, PES 2018, Pure Farming 2018, Zaklínač 3, The Witness nebo Ghost Recon: Wildlands. (kompletní seznam najdete zde).

NVIDIA Ansel umožňuje zachytit herní screenshoty z jakéhokoli úhlu, v jakékoli situaci a s použitím různých filtrů. Obrázky lze ukládat v ultra vysokém rozlišení (až 63 360 x 35 640 pixelů) nebo i jako aktuálně populární prostorové 360° fotografie a sdílet je se svými přáteli na sociálních sítích.

Vyfoť screenshot pomocí NVIDIA Ansel a vyhraj monitor Acer Predator 4K G-SYNC

Pokud máte zájem vyhrát monitor Acer Predator 4K G-SYNC, pokračujte na komunitní web www.ShotWithGeForce.com, kde se hráči chlubí svými leckdy extravagantními výtvory a nahrajte svojí soutěžní fotografii. Do soutěže se můžete zapojit až třemi screenshoty. Nezapomeňte ale, že kvalita většinou vyhrává. Poté nám přes formulář níže pošli odkaz na tvou fotografii nebo fotografie a uvidíš, zda budeš vybrán právě ty. Vítěze vybere porota složena z redakcí Zing.cz a Hrej.cz a NVIDIA Česká republika.

Chcete zvýšit své šance na výhru? Sdílejte své fotografie z komunitního webu www.ShotWithGeForce.com. Vítězové totiž mohou být dva. Nvidia ještě vybere jednoho výherce. Tím se stane soutěžící s nejvíce „To Se Mi Líbí“, tedy srdíčky, na zmíněném webu, proto neváhej a získej podporu dalších hráčů a svých přátel sdílením na sociálních sítích.

Vyfoť screenshot pomocí NVIDIA Ansel a vyhraj monitor Acer Predator 4K G-SYNC

Co je potřeba pro zařazení do soutěže?

  • 1. Vyfoť dechberoucí fotografii, která nezná hranic, pomocí NVIDIA Ansel
  • 2. Nahraj svoji fotografii na web www.ShotWithGeForce.com
  • 3. Odkaz na fotografii nám pošli přes soutěžní formulář (odkaz získáš v detailu nahrané fotografie) – kliknutím na tlačítko „Sdílet“ a „Kopírovat odkaz“. URL bude vypadat např. takto: https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce/shot-with-geforce/?image_id=9610 .
  • 4. TIP: Sdílej svoji fotku se svými přáteli na sociálních sítích (není podmínkou této soutěže) a pokud označíš @NVIDIAGeForceCZ a připojíš #shotwithgeforce, zároveň se zapojíš do globální soutěže organizované společností NVIDIA.

Přejeme hodně štěstí a bohatou kreativní náladu!

Soutěž vznikla za podpory společnosti NVIDIA Česká Republika.

Věděli jste, že volně dostupná aplikace GeForce Experience poskytuje kromě NVIDIA Ansel také další moderní technologie? Např. NVIDIA ShadowPlay pro manuální nahrávání, naopak Highlights vám automaticky zaznamená stěžejní akce ve hře. Výhodou aplikace jsou také Game Ready ovladače, resp. upozornění na ovladače grafické karty, které jsou k dispozici vždy k příležitosti uvedení velmi očekávané hry. Popularitu si získává také NVIDIA FreeStyle, což je obrazový filtr, pomocí kterého si můžeš ve hře snadno upravit odstíny a sytost barev a třeba v extrémních případech hrát ve filtru „Sépie“ či „Starý fotografický film“.

Vyfoť screenshot pomocí NVIDIA Ansel a vyhraj monitor Acer Predator 4K G-SYNC

Formulář pro nahrání odkazu na fotografii

Soutěž končí 31. července 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama