Vyhlášení soutěže o Starcraft + Broodwar
Blogy čtenářů Článek Vyhlášení soutěže o Starcraft + Broodwar

Vyhlášení soutěže o Starcraft + Broodwar

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

Hokejově jsem soutěž odstartoval a díky dnešní výhře nad nevychovaným Ruskem ji mohu pozitivně hokejově i ukončit.

Reklama

Hokejově jsem soutěž odstartoval a díky dnešní výhře nad nevychovaným Ruskem ji mohu pozitivně hokejově i ukončit.

Jeden šťastlivec se bude moci ještě dnes večer navléct do terranské zbroje a vyrazit do boje proti hordám Zergů, Protossů i vlastních lidí. Než se však dozvíme o koho se jedná, dovolte mi opět krátkou rekapitulaci a celkové ohlédnutí za v pořadí již druhou soutěží na Herním expresu.

Jelikož se hrálo o legendární real-time strategii, bylo třeba tomu přizpůsobit i otázky, které však celou soutěž nečekaně zkomplikovaly. Sítem se totiž, navzdory téměř dvojnásobné účasti oproti premiérovému klání o klíč do bety Age of Empires Online, dlouho nemohl nikdo protáhnout. V mysli už mi pomalu vyvstávaly nejčernější scénáře, když v mé schránce z ničeho nic přistály dvě vlaštovky naděje.

Až do sobotní půlnoci se k nim už ale naneštěstí nikdo další nepřidal a losování tak bylo veskrze rychlé. Vítězem se tedy stává ... počkat, počkat. Málem bych zapomněl zopakovat otázky a přidat správné odpovědi.

1) Jak se jmenoval hlavní svět teranské konfederace?2) Jméno protoského vykonavatele, který se spojil s Raynorem?3) Jak se Zergové dozvěděli polohu protosské domoviny?

Ačkoliv se to mnohým podle jejich odpovědí asi nebude zdát, hlavním světem terranské konfederace byl skutečně Tarsonis. Co se protosského vykonavatele týče, správnou odpovědí je Tassadar. Zeratul, jenž zazníval nejčastěji, byl "pouze" temný templář. No, a v případě poslední otázky jsem chtěl slyšet, že polohu Aiuru prozradil právě Zeratul po zničení jednoho ze cerebratů.

A teď už konečně k samotnému vyhlášení. Štěstěna se protentokrát přiklonila na stranu Michala Kroupy, kterého budu ještě během dnešního dne kontaktovat. Gratuluju a ostatním přeju více štěstí příště!

... zde pokračujte v psaní ...

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama