Výhody a nevýhody Steamu
Blogy čtenářů Článek Výhody a nevýhody Steamu

Výhody a nevýhody Steamu

Petr Ilek

Petr Ilek

Hlavní výhoda služby Steam je podle mě to, že hru si tam koupíte, stáhnete a hned můžete hrát nemusíte vůbec někam chodit. Další výhoda je, že se…

Reklama

 

 

Výhody

Hlavní výhoda služby Steam je podle mě to, že hru si tam koupíte, stáhnete a hned můžete hrát nemusíte vůbec někam chodit. Další výhoda je, že se můžete úplně jednoduše připojit ke kamarádům, co hrají nějakou hru co máte i Vy. Dále se také na Steamu hodně konají různé časově omezené akce, které někdy opravdu rapidně sníží cenu her (např. do dnešních 19:00 je na Steamu skvělý titul Left 4 Dead 2 za 3,5 eur to je v přepočtu asi 87 Kč !!!).

 

Nevýhody

Jako takovou výhodu i nevýhodu  vidim způsob plateb (i když jak jinak by to šlo udělat). Uvedu příklad právě s tím L4D 2: Chtěl jsem si tuto hru koupit, ale bohužel nemám žádnej bankovní účet, kartu, paypal atd... Naštěstí mi ji koupil kamarád, který má tyto možnosti. No jo, tak jsem napsal dalšímu kamarádovi, ať si hru taky koupí ten mi po chvíli odepsal, že jeho máma nechce někam platit kartou přes internet (ani se jí moc nedivim v dnešní době). Proto mi to přijde jako nevýhoda, protože hodně lidí se těmto platbám vyhýbá. Kdyby to šlo třeba smskou (pokud to jde tak mě opravte). A jako taková menší nevýhoda mi přijde, že velká většina lidí má ráda, když má ke hře krabici, a tak si ji prostě koupí v obchodě, aby si ji mohli dát do své sbírky.

 

Shrnutí

+ nemusíte chodit do obchodu

+ jednoduché připojení ke kamarádům

+ slevové akce

+-  způsoby plateb, kterým se podle mě velká část lidí vyhýbá

- nemůžete si hru osahat :-D (krabice)

 

 

 

P.S. Toto je můj první článek, takže není dokonalý :-D

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama