Vyhrajte PlayStation 4 a God of War 3 Remastered
Novinka Vyhrajte PlayStation 4 a God of War 3 Remastered

Vyhrajte PlayStation 4 a God of War 3 Remastered

Redakce

Redakce

248

<strong>Kdo vyhrál</strong> PlayStation 4 s akční řežbou God of War 3 Remastered?

Reklama

Po měsíci známe vítěze letní soutěže o skvělé ceny s PlayStation a našim obchodem GameExpres.cz. Hlavní cenu, tedy konzoli PlayStation 4 s hrou God of War 3 Remastered, vyhrál návštěvník Zingu s přezdívkou ori63. Na PS4 verzi God of War 3 Remastered se mohou těšit JinLin a faus.

Gratulujeme výhercům. Brzy se vám ozveme prostřednictvím soukromé zprávy, abychom se dohodli na předání výhry.

Původní zpráva

Vážení čtenáři Zingu, máme pro vás spolu s PlayStation letní soutěž o skvělé ceny. Tentokrát máme jako hlavní cenu konzoli PlayStation 4 s hrou God of War 3 Remastered a někdo z vás může být jejím šťastným majitelem. Další dva pak vyhrají samotnou hru God of War 3 Remastered na PlayStation 4. Stačí správně zodpovědět všechny otázky a mít štěstí při losování. Všechny správné odpovědi najdete na našem obchodě GameExpres.cz.

Soutěžní otázky

Soutěž již skončila.

Odpovědi na otázky naleznete na našem obchodě GameExpres.cz.

Ceny do soutěže věnoval PlayStation prostřednictvím GameExpres.cz.

Podmínkou získání hlavní ceny (PlayStation 4 + God of War 3 Remastered) je její převzetí osobně výhercem (ve věku 18 let a více - nutný OP) na prodejně GameExpres.cz, Anglická 4, 120 00 Praha 2 a souhlas pořízením fotografie výherce při předání ceny a její umístění do článku o vítězích na Zing.cz. Převzetí hlavní výhry musí proběhnout v týdnu od 17. srpna do 21. srpna 2015. Jestliže to nebude ze strany výherce možné - výhra přejde na dalšího vylosovaného výherce.

Pokud máte zájem, můžete si již nyní zakoupit konzoli PlayStation 4 s hrou za výhodnou cenu.

Soutěž bude ukončena 17. srpna 2015 ve 12:00. Vyhlášení proběhne ve stejném dnu.

Pravidla:

1) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České republiky a Slovenska. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset předem uhradit v případě druhé a třetí výhry (hry God of War 3 Remastered) částku za poštovné (100 Kč). V případě hlavní výhry je třeba osobní odběr výhercem v Praze na prodejně GameExpres.cz.2) Soutěž bude ukončena 17. srpna 2015 ve 12:00.3) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a zaměstnanci obchodu GameExpres.cz a GameExpres.sk.4) Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama