Vyhrajte závody Forza Motorsport 6
Forza Motorsport 6 Novinka Vyhrajte závody Forza Motorsport 6

Vyhrajte závody Forza Motorsport 6

Redakce

Redakce

21

<strong>Vyhlášení soutěže</strong>: Kdo vyhrál?

Reklama

Kdo vyhrál závodní hru Forza Motorsport 6 na Xbox One od Microsoftu a našeho obchodu GameExpres? Mrpackyscz, CzMoud8845 a Coolman.

Gratulujeme výhercům. Brzy se vám ozveme prostřednictvím soukromé zprávy, abychom se dohodli na předání výhry. Pokud nám do měsíce nepošlete svou adresu, tak vaše výhra propadá.

Původní zpráva

Vážení čtenáři Zingu, máme pro vás spolu se společností Microsoft a našim obchodem GameExpres.cz soutěž o novinku Forza Motorsport 6 na Xbox One a to hned ve třech exemplářích. Stačí správně odpovědět na pár otázek a mít štěstí při losování a hra může být vaše.

Soutěž skončila.

Odpovědi na otázky naleznete na našem obchodě GameExpres.cz.

Ceny do soutěže věnoval Microsoft prostřednictvím GameExpres.cz.

Soutěž bude ukončena 14. září 2015 ve 12:00. Vyhlášení proběhne v následujících dnech.

Pravidla:

1) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České republiky a Slovenska. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset předem uhradit částku za poštovné (100 Kč - 4 eura).2) Soutěž bude ukončena 14. září 2015 ve 12:00.3) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a zaměstnanci obchodu GameExpres.cz, GameExpres.sk a Xzone.cz.4) Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.5) O výhru se musíte přihlásit odesláním soukromé zprávy na účet Redakce nejpozději měsíc po vyhlášení soutěže. Pokud tak neučiníte, výhra propadne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama