Vyjde Call of Duty: Black Ops 2 13. listopadu?
Call of Duty: Black Ops 2 Novinka Vyjde Call of Duty: Black Ops 2 13. listopadu?

Vyjde Call of Duty: Black Ops 2 13. listopadu?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

30

Zahraniční portál NowGamer přišel se zajímavými informacemi o případném pokračování Call of Duty: Black Ops.

Reklama

Na síti se totiž objevil domnělý propagační plakát ze hry, který hlásá, že se druhého dobrodružství z období Studené války dočkáme již 13. listopadu (November) aktuálního kalendářního roku.

To ale není všechno; na tajných kanálech se rovněž začalo šeptat o multiplayerových módech, jež by měly nově zahrnovat Escort, v němž budete mít za úkol na vytyčené trase chránit VIP, Split Spawn, který prý obsahuje spawnování z vrtulníků a obsazování bodů, a konečně Equalizer, jehož prostřednictvím po každé smrti změníte tým.

Co se perků týče, prý se počítá se Spy, Escape Artist, Audiophile, Defuser, Juggernaut, Diver, Pilot, Technician, Bladesman, Conciousness, Focus a Deep Impact.

A bonus na závěr, nůž by měl mít nově vlastní melee slot, což v praxi znamená, že k dispozici budou jeho různé podoby. Od základních, přes taktické až po házecí. A údajně se objeví i tomahavky a taktické sekery. Vážně netuším jaký je správný český ekvivalent.

P.S.: Dost možná se ve hře objeví i tahle sranda. Soudě z rozmazaného obrázku, který Activision nahodil na oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama