Vylepšená verze kultovní klasiky k vyzvednutí zdarma
Flashback Novinka Vylepšená verze kultovní klasiky k vyzvednutí zdarma

Vylepšená verze kultovní klasiky k vyzvednutí zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Letní výprodej na platformě GOG přichází s další příjemnou nabídkou.

Reklama

Na platformě GOG aktuálně probíhá letní výprodej, v jehož rámci si zde samozřejmě můžete zakoupit spoustu titulů v příjemné slevě, ale také jsme se tentokrát dočkali i několika kousků, jež byly rozdávány zcela zdarma. V posledních dnech jste tak touto cestou mohli získat post-apokalyptickou adventuru Beautiful Desolation, což už ale neplatí, protože aktuálně došlo k obměně, kdy si nově lze vyzvednout jednu velkou "kultovku".

Flashback

Ano, jedná se o sci-fi plošinovku Flashback od vývojářů ze studia Delphine Software (klíčovou postavou zde byl Paul Cuisset), která vyšla původně v roce 1992/1993, kdy patřila k vůbec prvním projektům, jež využívaly technologii motion capture, čímž bylo dosaženo realističtějších animací. Nicméně kromě toho se hráči mohli těšit i z povedeného příběhu a inovativní hratelnosti.

Na své 25. výročí se poté titul dostal i do digitálních obchodů či na Nintendo Switch, kam přinesl nejen tento původní zážitek, ale také různá vylepšení, mezi nimiž jsou remasterované zvuky a hudba, tutoriály, nová funkce "Rewind a různé Post-FX grafické filtry.

Hru lze získat na tomto odkazu.

Čas na vyzvednutí máte do 23. června 15:00 našeho času.

Zároveň můžeme připomenout, že během letošního Summer Game Festu byla uveřejněna první ukázka z chystaného druhého dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama