Oddworld: Soulstorm Novinka Vylepšená verze Oddworld: Soulstorm má datum vydání

Vylepšená verze Oddworld: Soulstorm má datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkáme se ještě tento měsíc.

Reklama

Oddworld: Soulstorm bylo návratem oblíbené značky, který se v některých případech možná příliš obracel k minulosti, ale ve výsledku se jednalo o příjemnou záležitost, která nabídla něco fanouškům i kompletně novým hráčům.

V naší recenzi si pak odnesl 7 bodů z 10 a tento verdikt:

"Oddworld: Soulstorm je drsná platformovka ze staré školy a rozhodně ji nelze doporučit každému. Obsahuje řadu frustrujících pasáží, notnou chvíli trvá, než si zvyknete na ovládání a chování ostatních Mudokonů. Grafická prezentace je poměrně depresivní a rozhodně se nedá srovnávat s feel good tituly typu Crash či Spyro. Pokud však přehlédnete tyto body, tak vás hra odmění velmi dobrým level designem, parádním využitím fyziky a unikátními herními prvky."

Od vydání hry ale už uběhlo několik měsíců, přičemž autoři z Oddworld Inhabitants připravují vylepšenou verzi, která ponese název Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition.

Ta by měla opravit některé neduhy varianty původní, kdy třeba má lépe vybalancovat obtížnost a zlepšit umělou inteligenci či různé mechaniky.

Včera pak došlo na oznámení přesného data vydání této verze, která dorazí 30. listopadu.

V tento den se dočkáme verzí pro PC (Epic), PlayStation 4 a PlayStation 5, kdy zároveň se hra poprvé podívá i na Xbox One a Xbox Series X/S.

Majitelé původní hry dostanou upgrade na vylepšenou edici zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama