Until Dawn Novinka Vylepšené Until Dawn pro PC a PlayStation 5 oficiálně představeno

Vylepšené Until Dawn pro PC a PlayStation 5 oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na úvodní trailer.

Reklama

Mezi očekávané tituly konference State of Play se po nedávném úniku zařadila vylepšená verze hororu Until Dawn, který původně vyšel v roce 2015 exkluzivně na konzoli PlayStation 4. V průběhu akce jsme se skutečně dočkali oficiálního oznámení a zveřejnění premiérového traileru, na který se můžete podívat výše.

Potvrdilo se rovněž, že nová verze kromě PlayStationu 5 zamíří i na PC. Vývoj dostalo na starost britské studio Ballistic Moon, které by mělo graficky vylepšenou verzi Until Dawn vydat někdy v průběhu letošního roku. Vývojáři lákají především na využití Unreal Enginu 5 a s tím spojený pokrok z hlediska grafiky i zvuků. V příspěvku na oficiálním PlayStation blogu jsou zmíněny například vylepšené animace, prostředí, postavy i vizuální efekty.

Mezi další významné inovace se zařadí přidání kamery z pohledu třetí osoby a nově nahraná hudba od známého skladatele Marka Korvena. Určitých novinek a rozšíření se dočká také samotný příběh a jednotlivé lokace. Představitelé PlayStationu zároveň připomněli před nedávnem oznámené plány na filmové zpracování.

Vylepšené Until Dawn pro PC a PlayStation 5 oficiálně představeno
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama