Vynikající metroidvanie Dead Cells vyšla na Android
Dead Cells Novinka Vynikající metroidvanie Dead Cells vyšla na Android

Vynikající metroidvanie Dead Cells vyšla na Android

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Linux Linux Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Titul se tak stává dostupný snad na všech aktuálních herních zařízeních.

Reklama

2D verze Dark Souls se jménem Dead Cells vyšla již v roce 2018, kdy se v té době titul setkal s obrovsky pozitivním přijetím jak u kritiků, tak i samotných hráčů. V naší recenzi jsme hře udělili nádherné hodnocení 9/10, kdy by se naše dojmy ze hry daly shrnout následovně:

"Povedená rougelike hra, která nabízí spousty hodin zábavy a návykového hraní. Škoda jen vizuálu, který nám přijde nemastný neslaný, a taky toho, že se místy snaží být vtipná. Jinak se jedná o brutální řežbu, která vás jednou přivede do hrobu. Klidně i víckrát."

Během minulého srpna pak toto dítko studia Motion Twin vyšlo i na zařízeních s operačním systémem iOS. Mobilní zařízení s Androidem si tedy v té době musela ještě počkat. To se nicméně aktuálně mění, jelikož Dead Cells včerejším dnem dorazilo i na něj.

Za tímto portem stojí tým z Playdigious, který vytvořil i verzi pro iOS. Díky tomu, že celou hru ovládáte na dotykové obrazovce, tak vám autoři nabídnou na výběr dvě varianty ovládání, kdy se ta první příliš neliší od PC a konzolových verzí, zatímco ta druhá nabízí možnost automatických útoků.

Dead Cells na Androidu si můžete zakoupit v obchodě Google Play za 210 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama