Vyšel Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons Novinka Vyšel Animal Crossing: New Horizons

Vyšel Animal Crossing: New Horizons

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy Nintendo Switch Switch

Konečně jsme se dočkali vydání očekávaného pokračování.

Reklama

Již nedávno jsme vás informovali o tom, že dnes vycházejí takové dva herní protiklady. Nový Animal Crossing: New Horizons si v recenzích odnáší velmi dobré známky a naši recenzi můžete očekávat v nejbližší době. V této hře se vydáváte na opuštěny ostrov, na kterém vás bude čekat spousta práce. Ve hře budete tvořit, poznávat nové kamarády a dočkáte se i customizace.

Hra také má také výraznou multiplayerovou složku a ať už budete hrát online, nebo s přáteli po vašem boku, hru si nejvíce užijete spolu. Do hry se také vrací známé tváře, jako například Tom Nook, Timmy a Tommy - ti vám pomohou nejen postavit nábytek a tvořit dopňky do interiéru, ale také vám pomohou budovat milující komunitu.

Vyšel Animal Crossing: New Horizons

Ve hře máte také možnost navštívit ostrovy dalších hráčů a dočkali jsme se i nových funkcí v aplikaci Nintendo Switch Online - zde je k dispozici služba Nook Link. Pomocí této služby skenujete Custom Design QR kódy motivů z předešlích her Animal Crossing: New Leaf a Animal Crossing: Happy Home Designer. Ty pak snadno přenesete do New Horizons. V aplikaci Nintendo Switch online je také dostupný chat a to jak hlasovou, tak i textovou formou. Díky tomu můžete být s přáteli stále v kontaktu.

Pakliže jste fanouškem mobilní hry Animal Crossing: Pocket Camp, můžete se přihlásit pod svým účtem Nintendo a obdržíte do této mobilní hry speciální nabídku. Mimo to také obdržíte kód, který budete moci aktivovat v Animal Crossing New Horizons prostřednictvím Nook Shopu.

Hru si můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama