Vyšel datadisk Age of Wonders: Planetfall - Revelations
Age of Wonders: Planetfall Novinka Vyšel datadisk Age of Wonders: Planetfall - Revelations

Vyšel datadisk Age of Wonders: Planetfall - Revelations

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nová rasa, prastaré technologie a dvě nové kampaně.

Reklama

Dnes se svého vydání dočkal první větší stahovatelný balíček do 4X strategie Age of Wonders. Ten do hry přidává rasu Es´teq, která si chce podrobit celý vesmír, k čemuž by jim měla dopomoci speciální prastará technologie.

Mezi klíčové prvky tohoto DLC patří:

  • Nová mechanika archeologických výkopů - Prozkoumejte více jak 30 archeologických nalezišť, kde narazíte na nebezpečné nepřátele a pasti, střežící velká tajemství a unikátní odměny.
  • Dodatečné kampaňové mise - Zažijte zrod dynastie Es´teq a jejich cestu za absolutní mocí ve zcela nových misích, rozdělených do dvou kampaní, které dohromady nabídnou více než deset hodin zábavy.
  • Nové Heritor technologie - Použijte prastarou Heritor technologii k tomu, abyste z nepřátel vysáli jejich esenci života, která posléze poslouží jako palivo pro vaše nové schopnosti. Kromě toho můžete vyrobit zcela nové zbraně a vyvolávat nové jednotky.
  • Scénář Tomb World - V tomto smrticím scénáři se postavíte vůči novému nepříteli, který vás chce porazit pomocí neskutečně destruktivních prostředků. Tento scénář zároveň obsahuje novou úkolovou linku, což umožní zapojení více hračů do akce.

Age of Wonders: Planetfall Revelations je nyní dostupné na Steamu, Paradox Store, Microsoft Store a PlayStation Store. Samostatně vás vyjde na 14,99 euro, případně si můžete pořídit Season Pass za 39,99 eur, díky nemuž dostanete zaručený přístup i k dalším dvoum připravovaným přídavkům a speciální odměně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama