Vyšel Dusk Diver
Novinka Vyšel Dusk Diver

Vyšel Dusk Diver

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Podívejte se na startovní trailer a kupujte!

Reklama

Akční beat'em'up hra v anime stylu je od pátku 25. října k dispozici ve verzích pro PC (výhradně přes Steam, celosvětově) a pro PlayStation 4 a pro Switch u nás v Evropě a Japonsku. Severní Amerika musí vydržet do příštího týdne.

Akční hra anime Dusk Diver je zasazena do kultovní čtvrti Ximending v Tchaj-peji a také si klade za cíl, posunout žánr musou na další úroveň. Kromě toho si můžeme užít oblíbenou japonskou dabérku Kate Mizukiri z hudebního studia Kotori Voice Inc., která se nejen ujala namluvení jedné z postav, ale také si střihla exkluzivní píseň Sensen Shoujo!

Hra Dusk Diver byla vyvíjena přímo na Tchaj-wanu a je to také první hra, která zachycuje živý a vzrušující životní styl oblasti Ximending, jedné z nejoblíbenějších turistických lokalit země.

Příběh hry začíná u Exitu 6 stanice Ximending MRT a vykresluje ulice čtvrti a ulice v realistickém, ale lehce fantazijním světě, vykresleném v krásném anime stylu. Od této chvíle hráči sledují osudy úplně obyčejného studenta střední školy Yang Yuma a prožijí fantasy akční dobrodružství, při kterém zavítají do Ximendingu a Youshandingu, zrcadlového světa se dvěma protichůdnými tvářemi.

Zdroj: PQube

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama