Vyšel Metal Wolf Chaos XD a zároveň dostává launch trailer
Metal Wolf Chaos XD Novinka Vyšel Metal Wolf Chaos XD a zároveň dostává launch trailer

Vyšel Metal Wolf Chaos XD a zároveň dostává launch trailer

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Americký prezident řídící mecha konečně i na západě.

Reklama

Pokud jste o Metal Wolf Chaos nikdy neslyšeli, rozhodně se není čemu divit. Jedná se o hru, kterou v roce 2004 vypustilo studio FromSoftware (Ano, to FromSoftware!) na původní Xbox.

Hra byla dostupná pouze v Japonsku, což z ní dělalo velmi těžko sehnatelnou záležitost pro západního hráče. Jenomže žijeme v době globalizace a tak se Devolver Digital rozhodl, že tuto již kultovní záležitost jednoho dne přinesou konečně i pro západní trh v upravené verzi. No a tento den konečně nastal, jelikož včera hra dorazila na PC, PS4 a Xbox One, společně s novým launch trailerem, který je stejně jako celá hra správně šílený.

A o čem, že Metal Wolf Chaos XD vůbec je? Inu, jak jste jistě z předchozího traileru správně pochopili, ujmete se role sedmačtyřicátého amerického prezidenta, na nějž se chystá puč, vedený jeho víceprezidentem. Avšak prezident na onen boj nebude sám, jelikož v garážích Bílého domu se nachází pokročilý mech, kterého může použít pro boj proti neospravedlněné revoluci. Ano, zní to přesně tak střeleně, že si to člověk jednoduše musí zahrát, aby vůbec situacím ve hře uvěřil.

Samotný remaster pak obsahuje vylepšený vizuál, upravené ovládání, nový systém ukládání a podporu rozlišení až 4K, takže se hra stane více přístupnější pro širší publikum.

Níže můžete zhlédnout ještě jeden gameplay trailer, který vám hru více přiblíží z hratelnostního hlediska, kdy se jedná o víceméně klasickou zábavnou mecha akční rubačku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama