Vyšel očekávaný Homeworld 2 Complex mod
Homeworld Novinka Vyšel očekávaný Homeworld 2 Complex mod

Vyšel očekávaný Homeworld 2 Complex mod

Faldmen

Faldmen

1

Obsahuje zatím jen dvě hratelné rasy, časem by měl být ale mnohem rozsáhlejší.

Reklama

Po roce těžké práce byl konečně dokončen Homeworld 2 Complex mod 10. Modifikace funguje na aktualizovaném enginu remasterovaného Homeworldu s novým grafickým kabátkem; nové modely, textury, efekty, stíny a vylepšený detailní HD interface.

První verze modu byla vypuštěna koncem roku 2016 a obsahuje zatím jen dvě hratelné rasy (Hiigaran a Vaygr). Ve finále však bude obsahu daleko více. Těšit se můžeme např. na 8 hratelných ras: Hiigaran, Vaygr, Kushan, Taiidan, Kadeshi, Bentusi, Turanic Raiders, Progenitors. Dále na přepracovaný progres, který je založen na bodech cti a velitelské hodnosti, nové lodě, které přináší značnou míru upravitelnosti s rozsáhlým výběrem arzenálu, či úžasné multiplayerové prostředí, kde na rozsáhlých mapách nalezneme plno megalitů, důlních základen a nové typy zdrojů. Mnohé jistě nadchne nová kooperativní kampaň. Ta však nevyjde celá nejednou, ale bude vycházet po částech, což zřejmě naopak nepotěší odpůrce tzv. epizodického vydávání.

Autoři plánují vypustit do světa druhou verzi, která nám krom oprav přinese 4 hratelné rasy a první epizodu kooperativní kampaně, v dubnu 2017. Vzhledem k tomu, že se jedná o tak masivní update, vývojáři žádají komunitu o pomoc formou zpětné vazby, na jejímž základě budou hru postupně opravovat a rozšiřovat, čímž by mělo být hraní stále zábavnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama