Vyšel první velký update pro Deathloop
Deathloop Novinka Vyšel první velký update pro Deathloop

Vyšel první velký update pro Deathloop

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jeho účelem je zlepšit běh na PC i PlayStationu 5.

Reklama

Nová dynamická akce Deathloop od studia Arkane byla opravdu velice příjemným zářijovým překvapením, které nabídlo vtahující zápletku, skvěle napsané a zahrané postavy, parádní audiovizuál a hlavně vybroušenou a zábavnou hratelnost.

Pokud se o hře chcete dozvědět více, můžete si přečíst naši recenzi, případně si poslechnout poslední epizodu našeho podcastu, kde jsme se o ní taktéž rozhovořili.

Pokud bychom ale měli hledat nějaké kaňky na celkovém zážitku, tak mezi ně určitě patří technický stav, který nebyl zcela ideální na PC ani PlayStationu 5.

A to si uvědomují i samotní autoři, kteří aktuálně vydali první velký update, jenž by měl vylepšit hned několik aspektů, přičemž vám na PS5 zabere 5 GB, zatímco na PC dokonce 11 GB.

Za jeho pomoci bylo tak třeba vylepšeno chování nepřátel, opraveny problémy se zaseknutými trofejemi a také měl být zdokonalen běh, kdy na PC mají být eliminovány problémy, které způsobovaly pády FPS a zádrhy kamery, přičemž PS5 varianta se zapnutým ray-tracingem má fungovat stabilněji.

Také byla na PS5 přidána kalibrační obrazovka pro HDR, zatímco PC verzi obohatila podpora DLSS.

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama