Borderlands Novinka Vyšel rozsáhlý mód, který předělává Skyrim na Borderlands

Vyšel rozsáhlý mód, který předělává Skyrim na Borderlands

Dominik Tománek

Dominik Tománek

6
Platformy Windows PC

Jak by vypadal Skyrim, kdyby ho dělali tvůrci Borderlands? 

Reklama

Zajímalo vás někdy, jak by vypadal Skyrim, kdyby ho dělali tvůrci Borderlands? Pravděpodobně ne. Podobná myšlenka však napadla moddera s přezdívkou Kanjscat a následně ji dokonce zrealizoval. Není žádnou novinkou, že módy jsou neodmyslitelnou součástí Skyrimu, a taky jeden z důvodů proč je hra i po 10 letech od vydání tak oblíbená. Nepočítáme-li samozřejmě několik různých edic, reedic a portů (článek i o tomto tématu si můžete přečíst zde). Série Borderlands je zase velmi výrazná svým grafickým zpracováním, které vychází z komiksové a místy až pohádkové stylizace. A právě nedávno vydaný mód spojuje Skyrim a komiksovou stylizaci Borderdlands.

Mód má dvě části. První je sada nových textur pro Skyrim, která zachycuje výtvarný styl Borderlands. Druhou je ENB, nastavení grafiky, které pomáhá vytvořit ikonický černý obrys kolem téměř všeho v Borderlands. Instalace buď pouze textur, nebo textur a ENB pak Skyrimu dodává jedinečnou estetiku, kterou známe z Borderlands.

Vyšel rozsáhlý mód, který předělává Skyrim na Borderlands

Autor Kanjscat si dal opravdu záležet, protože se mód týká opravdu všech předmětu, lokací a postav ve hře. A to i včetně DLC. Pokud nechcete mít ve stylu Borderlands celý svět, tak si můžete stáhnout pouze mód, který pouze upravuje vámi vybranou část mapy. Mód by měl podle autora fungovat i v nejnovější Anniversary edici Skyrimu.

Mód je ke stažení zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama