Vyšel Sam & Max Save the World - Remastered
Novinka Vyšel Sam & Max Save the World - Remastered

Vyšel Sam & Max Save the World - Remastered

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Zájemci si ho užijí i s českými titulky.

Reklama

Psal se rok 2006, když vyšla první epizoda (z celkových šesti) z nové adventury od Telltale, kde hlavními protagonisty bylo duo svérázných komiksových policistů na volné noze - Sam a Max. Tato první epizodická série nesla podtitul Save the World a právě ta se 2. prosince dočkala vydání svého remasteru.

Ten má na starosti studio Skunkape Games, které je založeno spoluzakladatelem Telltale - Danem Connersem, přičemž jeho součástí jsou i členové původního vývojářského týmu.

Vylepšená verze nabídne různá dodatečná vylepšení, jako je třeba přepracované nasvícení, upravené modely charakterů, čistší zvuk, podporu pro gamepady a širokoúhlé displeje, atd.

Zajímavostí taktéž je, že se navíc dočkáme i pěti kompletně nových skladeb od původního skladatale Jareda Emerson-Johnsona, které byly přidány k původnímu soundtracku.

Pokud následně patříte k přívržencům videoherní hudby, můžete si nový soundtrack zakoupit na Bandcampu, Steamu či GOGu.

Remaster si můžete pořídit pro PC na Steamu a GOGu, kde je cena nastavena na 16,79 eur (445 Kč), avšak pokud jste majiteli původní verze, dostanete 50% slevu. Nintendo Switchi variantu zakoupíte v oficiálním eShopu za 425 Kč.

Příjemnou zprávou posléze jistě je, že hra obsahuje i českou lokalizaci ve formě titulků.

Pokud by vás zajímal včerejší stream přímo od vývojářů, tak se na něj ze záznamu můžete podívat na Twitchi.

Vývojáři se následně chtějí vrhnout i na vylepšení dalších dvou sezón Sama & Maxe, tudíž jestli patříte k jejich fanouškům, můžete se na ně pomalu začít těšit.

Také připomínáme, že se ještě navíc pracuje na VR hře Sam & Max: This Time It’s Virtual, jíž tvoří studio HappyGiant a její vydání je plánováno na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama