SKATER XL Novinka Vyšel Skater XL

Vyšel Skater XL

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Los Angeles na vás čeká.

Reklama

Po roce a půl čekání jsme se konečně dočkali a skateboardingová "simulace" Skater XL vyšla ve své plné verzi pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro Nintendo Switch se dočkáme později v tomto roce.

Při koupi se tak můžete těšit z organického ovládání vašeho prkna, kdy ve hře nejsou žádné předem nadefinované triky a vše záleží jen na vašem umu. Ten můžete zlepšovat jízdou na jedné z několika map, kdy se podíváte třeba do Los Angeles (přesněji do jeho Downtown části), školního kampusu střední školy Easy Day či na obří rampu pro ty otrlejší z nás.

Co by to ale bylo za skateboardingovou hru, kde si nemůžete svého jezdce vytvořit a i řádně ošatit oblečením, pocházejícím od zajetých značek jako Vans, Santa Cruz či DC Shoes. Pokud by ale vaše preference spíše směřovaly k tomu, že si máte chuť zajezdit v kůži nějakého profesionála, tak na vás čeká následující čtveřice jezdců: Tiago Lemos, Brandon Westgate, Evan Smith a Tom Asta.

Opomenout se nemohou ani připravené výzvy, které vám pomohou postupně zlepšovat vaši jízdu. Ta poté bude ještě ozvláštňována písněmi od skupin jako jsou Band of Horses či Modest Mouse.

Konzolové verze hry si za 999 Kč můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama