Vyšetřování v Lost Judgment
Lost Judgment Novinka Vyšetřování v Lost Judgment

Vyšetřování v Lost Judgment

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One

Za předobjednávku digitální verze můžete hrát o tři dny dříve.

Reklama

Sega vypustila nový traler ke hře Lost Judgment od studia Ryu Ga Gotoku Studio. Video nese název Investigative Action a seznámí nás s principy vyšetřovacích akcí.

Zároveň ale Sega spustila na západě předprodej digitálních verzí hry, které jsou v prodeji ve třech verzích.

Standardní edice je v prodeji za 59,99 dolarů a obsahuje navíc balíček Quick Start Support Pack s předměty, se kterými se vám bude ze začátku lépe vyšetřovat.

Digital Deluxe Edition stojí 69,99 dolarů a získáte za ní dřívější přístup ke hře, kterou budete moci hrát již od 21. září. Dále balíček Quick Start Support Pack a balíček School Stories Expansion Pack, což je sada předmětů pro každou klubovou aktivitu.

Poslední verzí je Digital Ultimate Edition za 89,99 dolarů. Opět obsahuje přístup ke hře od 21. září a balíčky Quick Start Support Pack a School Stories Expansion Pack. Navíc získáte i příběhový balíček Story ExpansionPack s několika událostmi v Kamurocho a Ijincho.

Lost Judgment vychází celosvětově 24. září pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 a Xbox One. Hru můžete již nyní předobjednávat v obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama