Vyšla česká lokalizace pro hru Surviving Mars
Surviving Mars Novinka Vyšla česká lokalizace pro hru Surviving Mars

Vyšla česká lokalizace pro hru Surviving Mars

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Čeština je bezplatně ke stažení.

Reklama

Kladně hodnocená budovatelská strategie Surviving Mars od Paradoxu a studia Haemimont Games se po pěti letech od svého vydání dočkala neoficiální české lokalizace ve formě titulků. Překlad byl již delší dobu rozpracovaný a o jeho dokončení a opětovné vydání se nakonec postaral překladatel s přezdívkou Andrewek.

„Přidávám vám sem češtinu pro tuto skvělou strategii, která je již delší dobu ve workshopu na steamu, ale byla by škoda, pokud by vám unikla. Tuto češtinu jsem převzal ze steamu, protože již byla pár měsíců nefunkční, a byla podle mě škoda ji nechat zmizet v propadlišti dějin.

Oprášil jsem ji, celou jsem ji prošel, zkontroloval, opravil chyby a překlepy, které čeština v menší míře stále obsahuje, ale i o ty bude postaráno, upravil nepřesné výrazy, znovu přeložil a přepsal prozatím některé příběhy z misí a názvy budov, dopřeložil některá DLC,“ uvádí v popise k češtině překladatel.

Lokalizace pro Surviving Mars je bezplatně ke stažení prostřednictvím stránek prekladyher. Na stejném místě najdete také čerstvě vydanou češtinu pro roguelite akci Returnal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama