Vyšla konzolová verze Darksiders Genesis
Novinka Vyšla konzolová verze Darksiders Genesis

Vyšla konzolová verze Darksiders Genesis

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Android Android

Válka a Svár krájí své protivníky už i z pohodlí našeho gauče.

Reklama

Když v prosinci minulého roku vyšel zajímavě vyhlížející nový díl série Darksiders, tak mu pravděpodobně příliš lidí nevěřilo, nicméně nakonec se ve skutečnosti hráčům docela zalíbil. I my jsme si ho užili, o čemž vypovídá naše recenze, kdy jsme titulu udělili velmi zasloužené hodnocení 8/10 se slovy: "Darksiders Genesis je velmi povedený díl, jenž přichází se svými vlastními nápady, ale přitom zůstává věrný duchu jeho možná trochu neprávem opomíjené série. Menší rozpočet má sice na svědomí poměrně nevychytaný technický stav a nešťastná je i nepříliš fungující lokální kooperace, ale díky povedené hratelnosti jí to rádi odpustíte."

A nyní nadešel čas, aby si toto povedené mlácení a skákání užili i hráči na konzolích. Ano, Darksiders Genesis konečně vychází i na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. K této události zároveň THQ Nordic na svém YouTube kanále zveřejnili zcela novou ukázku, zaměřenou právě na naše malé krabičky.

Samotný titul si posléze můžete zakoupit na Xzone.cz za cenu 999 Kč pro PlayStation 4 a Nintendo Switch, 1099 Kč pro Xbox One a za 749 Kč na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama