Vyšla nová hra na motivy Hry o trůny
Novinka Vyšla nová hra na motivy Hry o trůny

Vyšla nová hra na motivy Hry o trůny

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Apple iOS Apple Mac

Jde o idle klikačku.

Reklama

Ať už patříte mezi fanoušky knižní předlohy ze ságy Písně ledu a ohně od spisovatele George R. R. Martina, nebo raději dáváte přednost k již ukončenému seriálu Hra o trůny z dílny kabelové televize HBO, tak mi jistě dáte za pravdu, že místní fantasy svět plný politických pletich patří k tomu nejlepšímu, co nám tento žánr v posledních letech nabídl.

Proto je skoro až s podivem, že jsme se doposud nedočkali vyloženě pořádného RPG, jenž by bylo do tohoto univerza zasazeno (ačkoliv titul z roku 2012 nebyl k zahození a jeho příběh byl rozhodně povedený).

Bohužel na tomto faktu nic nezmění ani nejnovější titul s oficiální licencí, jenž se jmenuje Game of Thrones: Tale of Crows. Ten vydala společnost Devolver a jedná se o narativní idle hru (vy jen občas něco odkliknete a nastavíte), která se odehrává 8 000 let před událostmi knih a seriálu, kdy se ujmete vedení Noční hlídky, chránící Západozemí před hrozbami ze Severu.

Budete tak rozdávat rozkazy vašim lordům velitelům a organizovat expedice za Zeď, o jejichž úspěších vás budou informovat havrani. Během hraní pak narazíte na staré i nové nepřátele, přičemž vaše jednání pomůže vytvořit odkaz Noční hlídky.

Game of Thrones: Tale of Crows je dostupný skrze Apple Arcade na zařízeních s macOS a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama