Tomb Raider Novinka Vyšla remasterovaná kolekce her Tomb Raider 1-3

Vyšla remasterovaná kolekce her Tomb Raider 1-3

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vylepšená edice prvních tří dílů si v recenzích nevede špatně.

Reklama

Vývojáři ze studia Aspyr vydali ve spolupráci s týmem Crystal Dynamics remasterovanou kolekci prvních tří her ze série Tomb Raider, které původně vyšly v druhé polovině 90. let. Třídílný komplet s názvem Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft nabízí v první řadě vylepšenou grafiku, kterou ale můžete v nastavení kdykoli přepnout na původní polygonový vzhled. Součástí edice jsou kromě jednotlivých her také rozšíření Unfinished Business, Golden Mask a The Lost Artifact. Kolekce se prozatím těší veskrze kladnému přijetí, což dokládá hodnocení 86 % na Steamu a 78 % na agregátoru Metacrtic.

Tomb Raider I-III Remastered je k dispozici na PC (Steam, GOG, Epic Games Store) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Cena byla stanovena na 29 eur. Kromě výše přiloženého launch traileru se můžete níže podívat na gameplay a porovnání s originálními verzemi od IGN a technický rozbor, který na svém kanálu vydalo Digital Foundry.

Vyšla remasterovaná kolekce her Tomb Raider 1-3
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama