Vyšla Rocket Arena
Rocket Arena Novinka Vyšla Rocket Arena

Vyšla Rocket Arena

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

3v3 zápasy s několika hrdiny na barevných mapách.

Reklama

Multiplayerová akce Rocket Arena od vývojářů z Final Strike Games, vychází z jednoho módu do legendární střílečky Quake, který se v průběhu let přetavil do samostatné hry, která včera vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One, přičemž sklízí lehce nadprůměrné reakce, kdy 68% uživatelů na Steamu ohodnotilo hru kladně.

Pokud by vás tedy tento titul lákal vyzkoušet, tak si ho můžete pořídit na Steamu, Originu, PlayStation Storu či Microsoft Storu, kdy se cena vždy pohybuje kolem 800 Kč (29,99 eur). Příjemným faktem pak zcela jistě je, že hra nabízí cross-play skrze všechny platformy.

Ve hře po zakoupení na vás bude čekat deset hrdinů, kde mezi nimi naleznete třeba dobrodruha Boona či piráta Blastbearda. Každy z těchto charakterů oplývá různými schopnostmi a raketovými tryskami, kolem nichž se točí celá hratelnost, jelikož abyste byli schopni dosáhnout kýžených výsledků, budete se je muset naučit mistrovsky ovládat.

Veškeré válčení se pak bude odehrávat na deseti mapách, kde se utkáte v pěti herních režimech (Knockout – snaha o shození nepřátel z mapy; Rocketball – variace na fotbal; Mega Rocket –zabírání zón; Rocketbot Attack – kooperační režim proti umělé inteligenci; Treasure Hunt – sbírání mincí a truhel, generujících body).

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama