Life is Strange: True Colors Novinka Vyšlo DLC Wavelengths pro Life is Strange: True Colors

Vyšlo DLC Wavelengths pro Life is Strange: True Colors

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Staňte se moderátorem rádia KRCT.

Reklama

Pravděpodobně většina fanoušků série Life is Strange má již úspěšně za sebou nový díl s podtitulem True Colors, který se třeba podle naší recenze určitě povedl a svým předchůdcům rozhodně nedělá ostudu.

Pokud ale potřebujete přídavek, tak by vás mohlo zajímat, že vyšlo slibované DLC s názvem Wavelengths, které se zaměří na Steph Gingrich.

Děj se bude odehrávat rok předtím, než do městečka Haven Springs dorazila Alex, kdy budeme během čtyř ročních období vysílat v místním rádiu KRCT, přičemž se nám skrze to bude ještě více odhalovat historie jednotlivých postav. A jelikož se jedná o rádio, tak lze vybírat hudbu, kterou budete hrát, přičemž nebude chybět ani segment pro volající. Ve volných chvílích pak lze navštívit stránky místní seznamky.

DLC je dostupné pro majitele Deluxe a Ultimate edic True Colors. Pokud vlastníte standardní verzi, můžete si zakoupit upgrade.

Hra lze na Xzone zakoupit pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Do konce roku ještě vyjde varianta pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama