Novinka Vyšlo nekompromisní Demon Skin

Vyšlo nekompromisní Demon Skin

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Velká obtížnost a temný fantasy svět.

Reklama

Tým Ludus Future včera vydal svůj brutální titul Demon Skin, který svou nekompromisností a náročností jasně hledá inspiraci v Dark Souls a podobných hrách.

Hra v sobě kombinuje unikátní soubojové mechaniky (každý hráč si má být schopen najít svůj bojový styl), RPG prvky a některé elementy z platformovek, kdy to celé je zasazené do temného fantasy světa, jemuž díky temnotě hrozí zničení.

Hlavní hrdina hry se následně stane svědkem rituálu, jehož úkolem bylo obnovení starodávného artefaktu. Ve snaze přerušit tento obřad se však dostane do toku energie uvolněného artefaktem, jenž ho promění na démona. Jeho hlavním úkolem se tak stává znovuzískání původní podoby a lidství, přičemž jako první musí získat onen artefakt, který byl po rituálu ukraden.

Bohužel to však podle prvních ohlasů vypadá, že titul je frustrující natolik, že si ho příliš užít nelze (Metacritic aktuálně uvádí 4 recenze a průměrné hodnocení 54 bodů ze 100 - v době psaní článku).

Demon Skin si nicméně lze zakoupit na Steamu, kde vás do 20. dubna vyjde jen na 11,24 eur (292 Kč), tudíž za vyzkoušení možná stojí.

Vydání na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch je chystáno do konce letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama