Ghostrunner Novinka Vyšlo Project_Hel pro kyberpunkový Ghostrunner

Vyšlo Project_Hel pro kyberpunkový Ghostrunner

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přidává nové úrovně i postavu.

Reklama

Kyberpunkový projekt Ghostrunner je povedenou polskou akcí, která vám v patrech jednoho nebezpečného věžáku nedá nic zadarmo.

Pokud se vám tedy hra líbila a chcete nějaký dodatečný obsah, kdy úplně se vám nechce čekat na už oznámený druhý díl, tak si nově můžete zakoupit příběhové rozšíření Project_Hel.

To vám nabídne šest nových úrovní, které se pokusíte projít v kůži Hel, jíž můžete znát ze základní hry, kde jste proti ni bojovali, přičemž přináší i své vlastní speciální dovednosti a je více připravena na blízkou konfrontaci, jelikož je schopna přežít dodatečný útok.

Kromě toho vás pak čekají noví nepřátele i bossové, které lze odpravovat za zvuků jedné ze šesti dodatečných skladeb od Daniela Deluxe.

Rozšíření je dostupné na Steamu, Epicu, GOGu, PlayStationu i Xboxu, kdy vás vyjde na 14,99 eur, tedy zhruba necelých 400 Kč.

Hráči na Nintendu Switch se dočkají později.

Na Steamu a Epicu navíc aktuálně probíhá slevová akce, kdy si lze základní hru pořídit na prvním zmiňovaným za 11,99 eur (310 Kč), zatímco Epic ji nabízí za 252 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama