SpellForce 3 Novinka Vyšlo SpellForce 3 Reforced

Vyšlo SpellForce 3 Reforced

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nová verze přináší tuny úprav a změn.

Reklama

Příznivci strategicko-RPG hybridu SpellForce 3, který vyšel v roce 2017, by měli zpozornět. Na vědomost se totiž dává, že počínaje dneškem byla hra povýšena na verzi SpellForce 3 Reforced, která ji výrazným způsobem vylepšuje.

Seznam úprav, novinek a vylepšení je opravdu košatý, kdy na jeho celou podobu se můžete podívat zde.

My jen zmíníme, že výraznými změnami prošla Burning Blood kampaň (přepracované craftění, vylepšené RTS mechaniky, upraveny jednotlivé frakce, lepší questflow či funkčnější interface), přidány byly nové herní režimy (Journey Mode s 20 hodinami dodatečného obsahu, Journey Skirmish a nekonečný Arena Mode), dodána byla nová mapa pro Skirmish, vylepšením prošla podpora moddů, byla přidána kompletní podpora gamepadů a taktéž došlo na výrazné balanční změny.

Výbornou zprávou následně je, že majitelé SpellForce 3 mají tuto verzi k dispozici zcela zdarma.

Pokud titul však stále nevlastníte, můžete využít aktuální slevové akce, kdy ho lze zakoupit na Steamu za 9,99 eur (260 Kč). Nicméně ve slevě jsou i jiné díly z této série.

Verze pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S vyjdou pak 8. března 2022 a budou stát 39,99 eur (1 020 Kč).

Ve stejný den se konzolisté také dočkají rozšíření Soul Harvest a Fallen Gods, které budou zde stát 19,99 eur (510 Kč). Dostupná bude i kompletní edice za 59,99 eur (1530 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama