Výstava nového Bugatti Vision Gran Turismo
Gran Turismo 6 Novinka Výstava nového Bugatti Vision Gran Turismo

Výstava nového Bugatti Vision Gran Turismo

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

5

Bugatti ve skutečné velikosti, změny v sezónních závodech a novinky v patchi 1.20.

Reklama

Automobilka Bugatti oznámila, že model Bugatti Vision Gran Turismo ve skutečné velikosti bude vystaven od 17. do 27. září 2015 v expozici Bugatti (hala 3.0) na Mezinárodní automobilové výstavě (IAA) v německém Frankfurtu nad Mohanem. Svou inspiraci čerpali designéři z úspěšné závodní tradice značky. Historickým tématem pro návrh „Vision Gran Turismo" se částečně stal model Bugatti Type 57 Tank a jeho vítězství ve vytrvalostním závodě 24 hodin Mans v letech 1937 a 1939. V důsledku toho je nový virtuální vůz vyveden v klasickém modrém provedení se dvěma odstíny.

Od 27. srpna 2015 došlo ke změnám v aktualizacích sezonních závodů hry Gran Turismo 6. Frekvence aktualizací bude změněna z každého čtvrtka na každý druhý čtvrtek. Vstupní období u pravidelných závodů bude prodlouženo ze 2 na 4 týdny a u časovek s drifty ze 4 na 8 týdnů.

Poslední aktualizace 1.20 z konce června přinesla vozy SRT Tomahawk S Vision Gran Turismo, SRT Tomahawk GTS-R Vision Gran Turismo a SRT Tomahawk X Vision Gran Turismo. Je to virtuální spojení extrémního motorismu a atraktivního designu. Tomahawk je monopost typu MR-AWD (s motorem uloženým vpředu či uprostřed a s pohonem všech kol) zkonstruovaný na speciálně vyrobeném podvozku a postavený na míru agresivní pohonné jednotce. Po aktualizaci dále všichni podle příslušného typu vozu obdrží kombinézu SRT Vision GT, experimentální přetlakový oblek SRT či závodní přetlakový oblek SRT.

Dále byla na trati „Goodwood Festival of Speed" aktualizována ústřední skulptura, která znázorňuje slavný vůz Mazda 787B, který v roce 1991 vyhrál závod 24 hodin Le Mans, a model vozu Mazda LM55 Vision Gran Turismo ve skutečné velikosti, který byl ve hře Gran Turismo 6 uveden v prosinci 2014. Kromě toho byl vůz LM55 Vision Gran Turismo ve hře aktualizován tak, aby svým vzhledem odpovídal podobě modelu v ústřední skulptuře – získá tak nové polepy, nové barvy disků kol, karbonové kryty brzd či pneumatiky Dunlop.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama