Biomutant Novinka Vysvětlující upoutávka na akční RPG Biomutant

Vysvětlující upoutávka na akční RPG Biomutant

Ondřej Partl

Ondřej Partl

29
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Co je vlastně hra zač?

Reklama

Zajímavě vypadající akční RPG Biomutant, které je zasazeno do post-apokalyptického "bajkového" světa plného různých geneticky upravených tvorů už nám klepe na dveře.

Proto si vydavatelství THQ Nordic sedlo s kreativním ředitelem studia Experiment 101, Stefanem Ljungqvistem, který jim pověděl více o samotné hře a zdejším světě.

Z toho následně vznikla nová šestiminutová upoutávka, kterou můžete zhlédnout v náhledu.

V ní se tak dozvíte, že titul je takovou kombinací sérií Ratchet & Clank, Devil May Cry a Batman: Arkham, avšak hlavní strukturu si bere z The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Vysvětlující upoutávka na akční RPG Biomutant

Zdejší otevřený svět má 64 kilometrů čtverečních, kdy vás v něm budou čekat různé události, úkoly a aktivity, do jejichž plnění se vydáte s vámi vytvořenou postavičkou. Na vaší cestě narazíte na celkově šest kmenů, které jsou ve vzájemném konfliktu, kdy si budete muset vybrat, ke kterému z nich se přidáte, což bude hrát roli ve vaší karmě.

Jednoduše toho nebude úplně málo, takže doufejme, že se to autorům podaří ukočírovat a dočkáme se v příštím týdnu příjemného překvapení.

Hra vychází 25. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si ji můžete v obchodě Xzone, kde navíc získáte plátěnou tašku.

Vysvětlující upoutávka na akční RPG Biomutant
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama