Vytuň si herní doupě #6 - Han Solo
Novinka Vytuň si herní doupě #6 - Han Solo

Vytuň si herní doupě #6 - Han Solo

Redakce

Redakce

1

Han Solo a jeho hlášky z původní trilogie, stylová lampička, nová výprava ve World of Warcraft nebo krásná figurka Geralta z Rivie.

Reklama

Internet žije God of War, v herních magazínech se nepíše téměř o ničem jiném, sociální sítě zaplavují gratulace od jiných studií i konkurenčních firem a hráči sdělují světu své první zážitky z nového dobrodružství. God of War jsme se v našich tipech věnovali minulou sobotu. Dnes se zaměříme na blížící se film Solo: Star Wars Story a nabídneme vám stylové tričko s Hanem Solem, které je vylepšené o jeho hlášky z původní trilogie. Ty jsou zkrátka legendární. Tričko máme ve velikostech S, M, L, XL a XXL za 499 Kč.

Za 399 Kč si posvítíte na stole či u postele s lampičkou ve tvaru jedné z nejznámějších houbiček na celém světě – té, která Maria nechá vyrůst. Při hraní her nebo čtení knížek a komiksů si můžete do 3D hrnku s hlavou známého Vault Boye z populární postapokalyptické série Fallout připravit čaj, kávu nebo jiný nápoj.

Hrajete World of Warcraft? Tak to dejte všem svým známým a okolí vědět, ke komu v tomto populárním masivně multiplayerovém RPG titulu patříte. Uděláte to prostřednictvím mikiny s aliančním štítem nebo znakem hordy. Obě mikiny mají zip a stahovací kapuci a koupíte je za 1199 Kč ve velikostech L, XL a XXL.

Nezapomeňte, že 14. srpna vychází další rozšíření pro World of Warcraft. V Battle for Azeroth znovu zažehne odvěký konflikt a je jen na vás, na čí stranu se přidáte. Jisté je, že budoucnost Azerothu bude kována ohněm války a vy budete součástí toho všeho. Azeroth prozkoumáte jako jedna z šesti nově hratelných spojeneckých ras. Když si navíc koupíte Pre-purchase Edition, získáte předběžný přístup ke 4 novým rasám, okamžitý boost na level 110 nebo Heritage Armor Set.

I dnes se rozloučíme krásnou figurkou. Tentokrát vám doporučíme exkluzivní limitovanou edici Geralta z Rivie v podobě akční figurky Nendoroid, jež se pochlubí spoustou bodů ohybu a díky funkčnímu podstavci můžete figurku naaranžovat do mnoha scén. V balení kromě figurky naleznete ještě dvojici zaklínačských mečů, kterými se Bílý vlk může vyzbrojit. Dále pak zmutovanou tvář, kdy je jasné, že Geralt to přehnal s lektvary a sadou Gwentových karet. S touto figurkou pak můžete znovuvytvořit populární scénu ze začátku hry, kdy se Geralt koupe v kádi. Jeden by řekl, že za takovou figurku zaplatíte tisíce, ale kdepak. Je mnohem levnější.

Jde opravdu o limitovaný kousek. Pokud máte o Geralta z Rivie v akční figurce Nendoroid zájem, tak moc dlouho neváhejte.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama