Vytvořte si Aspirin v MOLEK-SYNTEZ
Novinka Vytvořte si Aspirin v MOLEK-SYNTEZ

Vytvořte si Aspirin v MOLEK-SYNTEZ

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3
Platformy Windows PC Linux Linux Apple Mac

Molekulárním biochemikem v novém logickém hlavolamu od specialistů.

Reklama

Americké studio Zachtronics a jeho hry se v dnešní herní produkci naprosto vymykají. Dělá totiž opravdové logické oříšky v podobě her či možná spíše nástrojů, v nichž se sami stáváte programátory, editory a designéry. Jelikož se v nich vývojáři nemusejí patlat se složitou grafikou, tak vydávají své tituly jak na běžícím pásu.

 

Vytvořte si Aspirin v MOLEK-SYNTEZ

 

Novinka s podivným jménem MOLEK-SYNTEZ je již jejich devátým titulem a je to zkratka pro MOLEKulární SYNTEZátor. Což je vědecký nástroj v této hře, s nímž si vytváříte malé molekuly za účelem vyrobení různých chemických a farmakologických účinků. Zachtronics jsou u jistých hráčských kruhů nesmírně populární, protože si svými dílky tvoří vlastní herní žánr a tak není divu, že jejich výtvory mají velmi kladné recenze.

Aktuální a samozřejmě skvěle hodnocený MOLEK-SYNTEZ je k mání výhradně digitální cestou na Steamu nebo Itchi, přičemž stejně jako jiné hry od Zachtronics nestojí mnoho, v přepočtu pouze dvě stovky. Minimálně zajímavé jsou i jejich starší kousky, u nichž potěší, že jejich cenovka jen zřídka překročí hranici deseti eur.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=gqf1V5tCaXM[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama