Vývoj české akční adventury Secret of the Deep byl pozastaven
Novinka Vývoj české akční adventury Secret of the Deep byl pozastaven

Vývoj české akční adventury Secret of the Deep byl pozastaven

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Studio přišlo o klíčového investora.České studio Esanti Games

Reklama

České studio Esanti Games představilo v dubnu letošního roku akční adventuru Secret of the Deep. Vývojáři při odhalení hry lákali na zasazení do temného fantasy světa, hack’n’slash souboje, budování vlastní základny nebo propracované RPG mechaniky. Původně se mluvilo o vydání na PC v programu předběžného přístupu ještě v průběhu letošního roku.

Zástupci studia ale dnes oznámili pozastavení vývoje. Důvodem je ztráta klíčového investora a s tím spojené finanční problémy, které autorům nedovolují pokračovat ve vývoji. „S politováním oznamujeme, že jsme museli pozastavit veškeré práce na vývoji naší hry Secret of the Deep kvůli finančním problémům. Po oznámení a představení hry na Comic Conu v dubnu nás náhle opustil klíčový investor. I přes veškerou snahu našeho týmu se nám nepodařilo najít náhradní financování a udržet projekt v chodu,“ přibližují nelehkou situaci samotní autoři.

Projekt je nyní zakonzervován a připraven na další fázi vývoje, jakmile zajistíme potřebné finanční zdroje. Naší hlavní prioritou je uhradit existující závazky a pokračovat v práci na hře, která se stala pro mnohé z nás srdcovou záležitostí. Prosíme vás o pomoc a podporu, abychom mohli tento sen uskutečnit. Pokud máte jakékoliv dotazy, tipy či investiční nabídky, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu: info@esanti.games. Děkujeme za vaši trvalou podporu a věříme, že společně najdeme řešení, dodává v tiskové zprávě šéf Esanti Games, Dušan Krnáč.

Pokud byste chtěli tento nadějně vypadají projekt podpořit, tak si hru Secret of the Deep můžete nadále předobjednat na oficiálních stránkách studia. Kromě standardní verze za 30 eur je k dispozici také speciální edice s názvem Keepers of the Deep za 40 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama