Vývoj Devil May Cry 5 je téměř dokončen a další detaily o hře
Devil May Cry 5 Novinka Vývoj Devil May Cry 5 je téměř dokončen a další detaily o hře

Vývoj Devil May Cry 5 je téměř dokončen a další detaily o hře

Yurris CZ

Yurris CZ

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vydání velkolepé akce mezi dobrem a zlem je na dobré cestě.

Reklama

Japonský Capcom odhalil v posledním čísle časopisu Famitsu potěšující informaci, očekávaný Devil May Cry 5 je již ze tří čtvrtin hotový. Datum vydání nemá přesáhnout konec března roku 2019, a to na PlayStationu 4, Xboxu One a PC. Pevně tedy věříme, že se vývoj stihne bez komplikací dokončit a my vám nebudeme muset sdělovat odklad.

Dočkali jsme se i dalších detailů o hře. Hlavní záporák bude silnější a hrozivější než cokoliv, čemu Dante a Nero kdy čelili. Dále se dozvídáme, že Red Grave City bylo obleženo obrovským démonickým stromem, jehož kořeny se rozpínají po celém městě, strom si pochutnává na lidské krvi, z čehož nejsou tamní obyvatelé příliš šťastní. Nero bude vyzbrojen pouze Red Queen, Blue Rose a jeho novou kouzelnou paží s názvem Devil Breaker, která nahrazuje starý Devil Bringer.

Stříbrovlasý Nero je na lovu něčeho, co ztratil, zatím však nevíme, o co se jedná. Pravděpodobně je v tom spojitost se zmíněnou kouzelnou paží. Dočkáme se tří hratelných postav, třetí zatím oznámena není, měl by jí být možná pomocník Nico. Konečně je také potvrzeno, že Devil May Cry 5 poběží na RE enginu. Na stejném enginu běžel i horor Resident Evil 7.

Další nálož informací dorazí v létě, na Gamescomu se potom očekává i hratelné demo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama