Vývoj GTA 6 je údajně ve vážných problémech
GTA 5 Novinka Vývoj GTA 6 je údajně ve vážných problémech

Vývoj GTA 6 je údajně ve vážných problémech

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

38
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Skloňují se slova jako chaos a vývojářské peklo.

Reklama

Aktualizace: Níže popsané spekulace ohledně GTA 6 jsou pouhými názory a domněnkami Chrise Klippela, který tuto věc společně s Tomem Hendersonem objasnil na Twitteru. Blíže jsme toto téma rozebrali v novince o možném remasteru Red Dead Redemption.

Francouzský magazín Rockstar Mag, který se specializuje na hry od Rockstar Games, přinesl již v minulosti zajímavé informace ze zákulisí tohoto známého studia. V červenci například odhalil, že si jeho zakladatel Dan Houser po odchodu z Rockstaru založil nové studio.

Nyní Rockstar Mag ústy jeho zakladatele Chrise Klippela tvrdí, že se vývoj GTA 6 nachází ve vážných problémech a musel být několikrát restartován. Klippel dále tvrdí, že sice nemůže zacházet do bližších detailů, ale dle jeho informací vývoj provází chaos a vývojářské peklo.

S nemalými překážkami se během vývoje potýkalo rovněž GTA 4 nebo Red Dead Redemption. V případě GTA 6 ale mají být dle Klippela problémy ještě výrazně většího charakteru. Několikrát se měl dokonce měnit celý příběh i herní mechaniky. Další změny a restart vývoje měly následovat po odchodu Dana Housera.

Výsledkem má být výrazný odklad (hra se údajně měla světu představit již v roce 2020) a dosud nejchaotičtější projekt Rockstaru. Je však důležité podotknout, že jde stále o pouhé spekulace. Vše výše zmíněné berte proto s rezervou.

Vývoj GTA 6 je údajně ve vážných problémech
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama