Vývoj GTA 6 nemá jít podle plánu
GTA 6 Novinka Vývoj GTA 6 nemá jít podle plánu

Vývoj GTA 6 nemá jít podle plánu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

20
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5

Rockstar se snaží vyhnout odkladu.

Reklama

GTA 6 je jednou z nejočekávanějších her současnosti. Na rok 2025, kdy má hra vyjít, se proto komunita velmi těší. Podle zdrojů s nimiž přišel server Kotaku to vypadá tak, že by vyhlížená hra mohla dorazit až koncem daného roku, nebo možná až v tom následujícím. Ano, je tu podle všeho i myšlenka toho, že by mohlo dojít k odkladu na rok 2026. Hlavním důvodem toho má být fakt, že produkce nejde tak jak bylo tvůrci plánováno. Společnost právě kvůli této skutečnosti povolala v minulých týdnech zpět své zaměstnance a nastavila jim pětidenní pracovní týden.

Vývoj GTA 6 nemá jít podle plánu

Vývojáře to příliš nepotěšilo, někteří z nich se navíc bojí, že by se mohlo jednat o dlouhodobější situaci spojenou se zvýšeným tlakem na tvůrce, což samozřejmě někteří nechtějí dopustit, k čemuž se jeden ze zaměstnanců vyjádřil takto: "Prošel jsem si několika projekty, které oba měly crunch. Ten první byl extrémně náročný. Tehdy jsem měl mnohem méně šedivých vlasů. ... Chceme pokračovat v krocích, které jsme jako společnost učinili, abychom tuto toxickou kulturu odstranili."

Zda vývoj pokračuje jak má, se dozvíme bezpochyby v následujících měsících. Snad se však některé faktory negativně nepodepíší na kvalitě hry samotné. GTA 6 má dorazit během roku 2025 na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama