Vývoj GTA 6 se zřejmě rozbíhá na plné obrátky
Novinka Vývoj GTA 6 se zřejmě rozbíhá na plné obrátky

Vývoj GTA 6 se zřejmě rozbíhá na plné obrátky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rockstar hledá více než 200 nových zaměstnanců.

Reklama

O vývoji nového dílu série Grand Theft Auto se mluví a spekuluje poměrně často. V poslední době se k nám ale začínají dostávat jasnější indicie i oficiální vyjádření. Na začátku letošního roku ostatně práce na hře oznámila i společnost Rockstar Games.

Nejnovější události nasvědčují tomu, že se vývoj hry naplno rozbíhá. Přechod do produkční fáze naznačuje více než 200 volných pracovních pozic, které aktuálně společnost v různých svých pobočkách nabízí. Jednotlivá volná místa si můžete prohlédnout přímo na stránkách Rockstaru nebo prostřednictvím platformy Hitmarker. Většina z celkem 232 volných pozic byla nabídnuta v průběhu několika posledních dní.

Přesun lidských zdrojů a zaměření na vývoj GTA 6 před nedávnem potvrdil i samotný Rockstar, když se rozhodl ukončit podporu a přísun nového obsahu pro Red Dead Redemption Online. Společnost zároveň uznala, že důvodem je přesun zaměstnanců právě na vývoj nové GTA.

Vydání GTA 6 se odhaduje nejdříve na rok 2024.

Vývoj GTA 6 se zřejmě rozbíhá na plné obrátky
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama