Vývoj Shin Megami Tensei V je v plném proudu
Shin Megami Tensei V Novinka Vývoj Shin Megami Tensei V je v plném proudu

Vývoj Shin Megami Tensei V je v plném proudu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Třikrát tolik úsilí je věnováno démonům.

Reklama

O vývoji pátého dílu série Shin Megami Tensei toho prozatím moc nevíme, ale v nedávném rozhovoru pro 4Gamer.net uvedl producent Kazuyuki Yamai několik zajímavých faktů. Třeba ten, že je její vývoj v plném proudu.

Zároveň Yamai řekl, že množství klíčových zaměstnanců, se kterými se vstupovalo do procesu navrhování Shin Megami Tensei V, postupně neustále roste. Stále více a více lidí se do procesu registruje. Atlus už nyní přípravou pověřil značné množství lidí a podle Yamaiho to vypadá, že dosáhli bodu zlomu, kdy už mohou s klidem říci, že je hra vlastně "ve výrobě".

Atlus přistupuje k Shin Megami Tensei V jako k jedné z vyloženě konzolových her, po delší době, a tak mu hodně záleží na vytvoření bezchybného a skvělého obsahu, který si pak hráči budou moci důkladně užít na velké televizi. Na druhou stranu chce ale Atlus využít možnosti, jaké nabízí pouze handheldy, třeba něco ve stylu fúze démonů, když zrovna při hraní ležíte. Cílem je tedy vytvořit titul jak pro velké konzole, tak i pro handheldy.

Jedním z hlavních prvků, kterých che Atlus docílit, je obrovské množství různých démonů, stejně jako vytvořit hru, ušitou přímo na míru specifikacím hardwaru. Jen pro zajímavost, ve srovnání s předchozími tituly je na démony věnováno trojnásobné množství práce.

Shin Megami Tensei V je momentálně ve vývoji pro Switch, ale ještě vůbec netušíme, kdy by měla hra vyjít.

Zdroj: Game Talk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama