Vývojáři Escape from Tarkov dostali ban na Twitchi
Escape from Tarkov Článek Vývojáři Escape from Tarkov dostali ban na Twitchi

Vývojáři Escape from Tarkov dostali ban na Twitchi

Adam Král

Adam Král

9
Platformy Windows PC

Důvod je neznámý.

Reklama

Bany na různých platformách mají mnohdy spousty důvodů. Někdy je za zákazem nevhodné chování a jindy, jako v případě Escape from Tarkov, že jste zabili vývojáře hry. Právě vývojáři Escape from Tarkov nejsou na herním poli zrovna nejlépe přijímanými tvůrci. V minulosti dostali na platformě Twitch ban, a to kvůli imitování sebevraždy. Jeden z vývojářů si vzal nenabitou zbraň a přiložil si jí ke spánku, aby "vystřelil", za což pochopitelně přišla penalizace.

První den roku 2023 pro Battlestate Games nebyl tím nejlepším. Uspořádali totiž živé vysílání, ve kterém vše probíhalo normálně, a to až do doby, než po sobě začali střílet zbraněmi na airsoft. To porušilo pravidla Twitche –⁠ tvůrce nesmí vykonávat žádné akce, způsobující zranění či smrt. Oficiální Twitch kanál tvůrců tak dostal suspendaci.

Platforma není transparentní ve zveřejňování důvodů banů. Fanoušci si tak myslí, že za to může zmíněný incident výše. Další dává vinu alkoholu, jiní zase ofenzivní věci, kterou řekl vývojář jednomu z diváků, a to v ruštině. Protože zákazem se mažou i vaše záznamy, nikdo přesně neví, co se stalo. Battlestate Games stále nevydali žádné prohlášení, ale i nadále zůstávají partnery Twitche a promují jejich obsah na Twitteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama