Vývojáři League of Legends pracují na bojovém titulu
Novinka Vývojáři League of Legends pracují na bojovém titulu

Vývojáři League of Legends pracují na bojovém titulu

David Křenek

David Křenek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Co to bude, až to bude?

Reklama

Když se řekne Riot Games, tak si všichni, kdo toto studio znají vybaví jen jedno a to veleúspěšné League of Legens, které není nutno představovat. Riot Games na začátku roku 2016 koupili nezávislé studio Radiant Etertainment, které v té době pracovalo na ambiciózní bojové hře Rising Thunder, kterou se však nepovedlo dokončit a byla zrušena. Jak to tak vypadá, tak práce nebyla úplně marná, jelikož na základech tohoto titulu po dobu tří let vznikala nová bojovka, o jejíž existenci se mluvilo už nějakou dobu. Avšak nadešel čas na odhalení, jehož zázemím se stal turnaj EVO 2019.

„Jednalo se o jedno z nejhůře utajovaných tajemství na světě,“ řekl Tom Cannon, který samotný EVO turnaj založil v roce 1996. Zanedlouho toto oznámení potvrdili i samotní představitelé Riot Games a dodali, že v bojovkách vidí obrovský potenciál a chtějí se podílet na rozšíření tohoto žánru, tak jako udělali s hitem League of Legends v rámci žánru MOBA.

„Na titulu tvrdě a usilovně pracujeme, avšak na detailnější informace a datum vydají je příliš brzy“

Co z toho tedy vyplývá? Můžeme tipovat, tušit a dohadovat se o přesnější podobě hry. Bude zasazena do světa LoL? Jak se bude nazývat? Dokáže tato hra vytvořit obdobnou díru do herní světa, jako zatím jediný výrazný počin Riot Games? Vše zatím zůstává zahaleno v mracích. Jakmile budou mít vývojáři s čím se podělit, tak nám dají rozhodně vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama