Vývojáři Skate se brání nařčení z přítomnosti loot boxů
Skate Novinka Vývojáři Skate se brání nařčení z přítomnosti loot boxů

Vývojáři Skate se brání nařčení z přítomnosti loot boxů

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Klasické placené loot boxy autoři odmítají.

Reklama

Prostřednictvím magazínu Insider Gaming se k nám dostala znepokojivá zpráva, která se týká připravovaného nového dílu série Skate. Testeři, kteří testují pre-alfa verzi hry zmíněnému magazínu prozradili, že titul v současné podobě obsahuje loot boxy nazvané Swag Bags. Aktuálně má být k dispozici 16 různých loot boxů, které v součtu obsahují 80 různých předmětů.

Kritika od komunity směrem k autorům na sebe pochopitelně nenechala dlouho čekat. Vývojáři ze studia Full Circle proto na oficiálním Twitteru hry přispěchali s rychlou reakcí. V ní připomínají své starší video, ve kterém slíbili, že hra nebude obsahovat placené loot boxy ani další výhody pro platící hráče.

Pokud tedy autoři tento slib dodrží, tak by na klasické placené loot boxy, které jsou nedílnou součástí ostatních sportovních her od EA, dojít nemělo. V nějaké méně kontroverzní „bezplatné“ podobě se ale loot boxy zřejmě ve hře objeví. Vzhledem k tomu, že bude nový díl Skate postavený na free-to-play modelu, tak se bez placeného dodatečného obsahu zřejmě neobejde. Vydání hry je ale ještě stále daleko, takže se v průběhu vývoje může řada věcí změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama