Vývojářský videodeníček ukazuje krásy světa Pentiment
Pentiment Novinka Vývojářský videodeníček ukazuje krásy světa Pentiment

Vývojářský videodeníček ukazuje krásy světa Pentiment

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Víra bude mít zásadní vliv na chápání většiny událostí.

Reklama

Pentiment k nám dorazí už za pár dní. Vývojáři z Obsidianu tu pro nás proto mají informacemi nadité video, v jehož rámci se máme možnost podívat na jednotlivé herní prvky, které budou hru jakožto celek definovat. Hodně zásadní se pro toto dílo stane grafické zpracování, jež připomíná středověké manuskripty. Ze hry však nemá být ani propojení hlavního hrdiny s komunitou, která prochází vývojem, na němž máte možnost spatřit dopad vašich rozhodnutí, kvůli čemuž je nač se těšit.

Vývojářský videodeníček ukazuje krásy světa Pentiment

Zajímavé je, že vliv na vás v Pentimen budou mít i fonty textů, jež mají definovat osobnost jednotlivých postav, takže při setkání s nimi budete vnímat to, jak na ně pohlíží hlavní hrdina. U některých můžete očekávat dialogy plné kudrlinek, zatímco jiní přijdou se stylem, který bude vyloženě hrubého ražení. Chybět tu nemá ani pestrá škála aktivit, jež půjde v herním světě dělat. Minihry mají být jednoduché, takže vás budou schopné vtáhnout a jen tak nepustit.

Jak na tom Pentiment ve všech ohledech je, zjistíte už 15. listopadu, kdy hra dorazí na PC, Xbox Series X/S a Xbox One. Dostupná bude také v Game Passu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama