Vyzkoušejte si demoverzi Dreams
Dreams Novinka Vyzkoušejte si demoverzi Dreams

Vyzkoušejte si demoverzi Dreams

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Všichni, kteří si demoverzi vyzkouší získají slevu 25% na plnou hru.

Reklama

V únoru vyšla PS exkluzivita Dreams, která vedle své vydařené kampaně nabízí také rozsáhlý editor pro výrobu a sdílení vašich her. Již krátce po vydání se ukázala síla komunity a rychle začaly vycházet skvělé tituly, mezi které se řadila například ukázka fanouškovského remaku Falloutu 4. Titulu jsme se podrobně věnovali v recenzi, ve které si od nás hra odnesla 9/10. Pokud jste nad koupí tohoto titulu stále ještě váhali, tak ode dneška máte možnost si vyzkoušet demoverzi, která bude obsahovat populární výtvory fanoušků.

Z tiskové zprávy:

Ode dneška mohou hráči najít na PlayStation®Store demoverzi titulu Dreams od studia Media Molecule. Demoverze bude obsahovat populární výtvory samotných hráčů – autorů, včetně Art´s Dream. Demoverze nebude obsahovat kreativní mód a bude na PlayStation®Store umístěna permanentně.

Hráči, kteří vyzkouší demoverzi, si odemknou slevu 25 % na nákup plné verze hry Dreams a budou tak schopni přetvářet své vlastní sny v realitu. Nabídka na slevu 25 % po vyzkoušení demoverze hry Dreams bude platná od 1. do 5. května 2020.

Více informací naleznete na PlayStation®Store nebo stránce www.playstation.cz.

Hru si můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama