Vyzkoušejte si hru PacIn: Nermessova pomsta v demoverzi!
Novinka Vyzkoušejte si hru PacIn: Nermessova pomsta v demoverzi!

Vyzkoušejte si hru PacIn: Nermessova pomsta v demoverzi!

Redakce

Redakce

25

Jedna z nejúspěšnějších českých indie her tohoto roku se dočkala dvouhodinové demoverze! Po téměř necelých dvou měsících prodeje tak mají možnost hráči nejprve pořádně hru vyzkoušet a až poté se rozhodnout, zda koupením podpoří další vývoj českého studia.

Reklama

Demoverze PacIn: Nermessova pomsta Vám nabídne první dvě kapitoly a to v nezkrácené podobě. Budete tak moci vyzkoušet hned několik hlavních módů a zároveň pochopit začátek pohádkového příběhu. Ten vypráví o zajetí vesnice PacInů zlým vládcem temnoty Nermessisem, který se snaží získat magickou sílu společně s jeho komplicem Diegem.

V prologu se tak setkáte s řadou úkolů, které budete muset v roli hlavního hrdiny Luzira pro ostatní obyvatele města PacInů vyřešit. Ve druhé kapitole se seznámíte s klasickým pacman módem, kde už je hra o dost akčnější a na závěr dostanete možnost prověřit vaše mozkové závity v jedné z logických miniher. A to vše s odhadovanou herní dobou dvě hodiny!

PacIn: Nermessova pomsta se prodává už od 15. října 2010 v kompletní české verzi za cenu 150,- Kč pro ČR a 7€ pro SR.

Hru lze zakoupit pouze přes www.pacin-hra.cz.

Více informací o hře najdete zde: http://www.pacin-hra.cz nebo na oficiálních facebookových stránkách http://www.facebook.com/pacin.cz. Demoverzi stáhnete zde (250 MB).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama