Novinka Vyzkoušejte si roztomilý simulátor kolonie Diluvian Winds

Vyzkoušejte si roztomilý simulátor kolonie Diluvian Winds

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Antropomorfní zvířátka a světlo majáku v boji proti počasí.

Reklama

Roztomilých titulů není nikdy příliš, tak proč se nepustit do dalšího? A co třeba vyzkoušet aktuálně vydaný prolog pro titul Diluvian Winds od celku Alambik Studio, který je aktuálně bezplatně dostupný na Steamu?

Jak vás asi už z prvního videa napadne, tak se projekt velice výrazně podobá vynikajícímu Spiritfarer, a to jak vizuální stránkou, tak i samotným žánrem.

Jedná se totiž o manažerský simulátor kolonie, kterou postupně budete rozšiřovat za pomoci různých budov, ale i dalších obyvatel v podobě antropomorfních zvířat, kdy každé z nich nabízí svou vlastní osobnost. Těmto přeživším poté budete zadávat různé úkoly, kdy vám budou s chodem kolonie pomáhat, ale samozřejmě vám nesmí umřít hlady, tudíž jim čas od času musíte něco uvařit.

Během toho na vás čekají různé příběhové události i volby, tahové mechaniky, ale i boje s nekompromisním počasím, přičemž vaším hlavním cílem je postarat se o to, aby nevyhaslo světlo majáku, bez něhož by cestovatelé byli ztraceni.

Datum vydání plné verze bude ještě oznámeno, avšak by to nemělo trvat už příliš dlouho a dočkat se máme v následujících měsících. Kromě PC by měla také dorazit varianta pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama