Outriders Novinka Vyzkoušejte si zdarma akci Outriders

Vyzkoušejte si zdarma akci Outriders

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zaskočte si na planetu Enoch.

Reklama

Vývojáři z People Can Fly v minulém roce vydali za pomoci Square Enix looter-shooter akci Outriders, která nás zavedla na planetu Enoch, kde jsme si museli prostřílet cestu vpřed zástupy nepřátel (naše recenze zde). Z pohledu prodejů byl však titul spíše zklamáním, avšak to nezabránilo tomu, aby autoři připravili velkou expanzi Worldslayer, která vyjde už za pár dní a dodá řádnou porci nového obsahu i předělání různých již existujících systémů.

A i kvůli tomu byla připravena příjemná akce, kdy si aktuálně lze zahrát plnou verzi hry na Steamu zcela zdarma. Stačí tedy navštívit produktovou stránku, stáhnout ji a do 23. června můžete směle hrát.

Pokud by se vám posléze projekt trefil do vašeho vkusu, je zde zároveň možné si ho pořídit ve výrazné 45% slevě, kdy vás vyjde na 21,99 eur (550 Kč). Případně si rovnou předobjednejte zlevněnou verzi se zmíněnou expanzí.

Kromě Steamu ale titul také naleznete na Epicu, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S i službě Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama