Vyzkoušejte si zdarma na Steamu i konzolích nově vydaný simulátor
i Zdroj: Dovetail Games
Novinka Vyzkoušejte si zdarma na Steamu i konzolích nově vydaný simulátor

Vyzkoušejte si zdarma na Steamu i konzolích nově vydaný simulátor

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Potěší především fanoušky vlakové dopravy.

Reklama

Vývojáři ze studia Dovetail Games vydali nový díl série Train Sim World 5. Jedná se o simulátor, který cílí zejména na fanoušky vlakové dopravy. V kůži strojvedoucího vám hra svěří do rukou hned několik různých souprav napříč několika tratěmi. 

Prim hraje zejména důraz na realismus jak z hlediska ovládání jednotlivých lokomotiv, tak i z pohledu zpracování tratí, prostředí a dílčích úkolů. Základní verze hry je k dostání na PC i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S za 45 eur. Už nyní titul najdete také v Game Passu. 

Za pozornost rovněž stojí, že si po vzoru předchozích dílů můžete samostatně dokoupit celou řadu starších tratí a lokomotiv, které byly k dostání jako rozšíření pro minulé díly. Konkrétně je řeč o více než 100 přídavcích, které jsou kompatibilní i s nově vydaným dílem. 

Pokud byste si hru chtěli nejprve bez jakékoli investice osahat, tak můžete vzít za vděk bezplatným Starter Packem, který v rámci vám v rámci školícího centra umožní vyzkoušet hned několika různých lokomotiv. Startek Pack je zdarma k dispozici na PC (Steam) i konzolích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama