Novinka Vyzkoušejte si zdarma očekávané akční RPG od Square Enixu

Vyzkoušejte si zdarma očekávané akční RPG od Square Enixu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Plná verze vychází již za necelý měsíc.

Reklama

Japonská společnost Square Enix vydá koncem srpna chystané akční RPG Visions of Mana. Půjde o další díl dlouholeté série Mana, jejíž kořeny sahají až do první poloviny 90. let. Zatímco poslední hry z této série jako Secret of Mana či Trials of Mana byly „pouhými“ remaky již dříve vydaných dílů, tak Visions of Mana je plnohodnotným novým dílem, na který série čekala dlouhých 15 let

Autoři lákají na polootevřený fantasy svět, ve kterém narazíte na množství různorodých nepřátel. Dále bude titul sázet na rychlý soubojový systém a výrazněji stylizovanou grafiku. Pokud vás hra zaujala, tak byste mohli ocenit nově vydanou demoverzi, která je aktuálně bezplatně k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

„V demoverzi se hráči vydají na cestu, která začíná v první kapitole u vodopádů Rime a pokračuje do různých oblastí včetně Fallow Steppe a Rhata Harbor. Ti, kdo se chtějí pustit do výzvy, se mohou utkat i s posledním bossem kapitoly, Krakenem. Hráči se mohou připojit ke třem členům party, Val, Careeně a Morleymu, a experimentovat s třídami Vítr a Měsíc, aby si vylepšili zážitek z ukázky,“  popisují obsah dema samotní vývojáři.

Plná verze hry Visions of Mana vyjde 29. srpna ve verzích pro PC i konzole PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Vyzkoušejte si zdarma očekávané akční RPG od Square Enixu
i Zdroj: Square Enix
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama